telefoon (+31)  065 3368946
email info@venp.net


software op maat

Nieuwsbrieven

Regelmatig verschijnt er nieuws over het roosterprogramma.

In het voorjaarsnummer van 2013 o.m. informatie over versie 3.0.5 van het roosterprogramma. Ook uitgebreider informatie over het programma voor de planning en het beheer van groepsbezoeken, workshops, verwenbezoeken, enz.  

In het najaarsnummer van 2012 o.m. informatie over de nieuwste versie van het roosterprogramma, uitbreidingen op het online programma, en een nieuw programma voor groepsbezoeken, workshops, verwenbezoeken, enz.  
In het najaarsnummer van 2011 o.m. informatie over versie 3.0, nieuwe mogelijkheden van het online programma, en een internetprogramma t.b.v. groepsbezoeken.  
In het voorjaarsnummer van 2011 o.m. informatie over zomer- en winterroosters, het centraal overzicht, en alle mogelijke programma-opties.  
In het zomernummer van 2010 aandacht voor het gebruik van het online-programma, zomer- en wintersjablonen, nieuwe ontwikkelingen, enz.  
In het voorjaarsnummer van 2010 komt, naast een aantal andere zaken, het volledige verlofsysteem aan de orde.  
In het winternummer (2009/2010) van onze nieuwsbrief wordt onder meer aandacht besteed aan  de nieuwe mogelijkheden van versie 2010, en de extra "spin-off's" zoals een verlof-registratie, ziekteverzuim, enz.
In de Nieuwsbrief Zomer 2009 vindt u onder meer de aankondiging van versie 2.1.7, de informatie over de webapplicatie, en de introductie van online-help-faciliteiten.
Heeft u tips voor de nieuwsbrief, klik hier svp